Otsonointi

Tehokas hajunpoisto autosta

Carspotin otsonointipalvelu on suunniteltu poistamaan tehokkaasti autostasi epämiellyttävät hajut, kuten tupakoinnin ja eläinten aiheuttamat hajuhaitat. Otsonointi on erinomainen ratkaisu, kun haluat palauttaa autosi sisätiloihin raikkaan ja puhtaan ilman.

Puhtautta ja raikkautta autoosi

Otsonointiprosessimme käyttää ionisaattoria, joka on tehokas ja nopea tapa eliminoida epämiellyttäviä hajuja. Tämä menetelmä ei ainoastaan poista hajuja pintapuolisesti, vaan neutraloi hajujen lähteet tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Otsonoinnin jälkeen autosi sisätilat tuntuvat raikkaammilta ja miellyttävämmiltä, mikä parantaa merkittävästi matkustusmukavuutta.

Otsonointi poistaa autosta esim. tupakoinnin ja eläinten aiheuttamat hajuhaitat. Sisäpesun yhteydessä suoritettava, ionisaattorilla tehtävä hajunpoisto on tehokas ja nopea apu auton matkustusmukavuuden lisäämiseksi.

Yhdistä sisäpesuun

Suosittelemme otsonointia yhdistettynä sisäpesuun, jolloin saat parhaan mahdollisen tuloksen. Sisäpesu puhdistaa auton sisätilat liasta ja pölystä, ja otsonointi viimeistelee prosessin poistamalla hajut. Tämä yhdistelmä takaa, että autosi sisätilat ovat paitsi puhtaat myös raikkaat ja miellyttävät.